ویژه نامه‌ای برای نمایشگاه سی ام/ از سئول تا شهر آفتاب

کدخبر: 2096724

نمایشگاه کتاب تهران، نمایشگاهی که دیگر برای خودش عمری داشته و سرشار از تجربه است؛ همزمان با برگزاری سه دهه از نمایشگاه، ویژه نامه‌ای هم برای آن منتشر شده است.

به گزارش خبرنگار فرهنگی « نسیم آنلاین »،امسال سی امین دوره نمایشگاه کتاب تهران برگزار شده است؛ نمایشگاهی که دیگر برای خودش عمری داشته و سرشار از تجربه است و همزمان با برگزاری سه دهه از نمایشگاه، ویژه نامه ای منتشر شده است در این ویژه نامه بخش هایی همچون نمایشگاه بین المللی کتاب تهران از منظر مقام معظم رهبری، از منظر رییس جمهور، وزیر ارشاد و برخی روسای نمایشگاه ها در دوره های مختلف درج شده است.

در ویژه نامه نمایشگاه کتاب، گفتگویی با سید عباس صالحی، رییس سی امین دوره نمایشگاه، مبنی بر اینکه نمایشگاه کتاب، یک جشنواره فرهنگی و فرصتی برای دیپلماسی فرهنگی است، صورت گرفته؛ صالحی در این گفتگو پیرامون بخش بین الملل این طور تصریح کرده است که نگاه ما به گونه ای است که خضور نمایندگی های ناشران خارجی در نمایشگاه کتاب تقویت شود.

وی سه دیدگاه خود در حوزه بین الملل را این گونه بیان کرده است که موضوع اول له ناشران خارجی که حوزه فروش کتاب های وارداتی به ایران را دنبال می کنند و بیشتر به بخش اقتصادی نشر مربوط می شود مرتبط است.

موضوع دوم بخش نشر بین الملل به حوزه خرید و فروش رایت مربوط است و موضوع سوم فعالیت ها و ارتباطات فرهنگی و بین المللی اعم از مهمان ویژه و دیگر فعالیت ها به ممظور گسترش دیپلماسی فرهنگی است.

رییس نمایشگاه البته در بخشی که طی دو سال اخیر در راستای واگذاری امور به صنف صورت گرفته عنوان کردند: برای نمایشگاه امسال نیز به سمتی که شرایط واسپاری به ثبات برسد حرکت کردیم.

در بخش دیگر این ویژه نامه حسین صفری، که مسئولیت چندین دوره از نمایشگاه را بر عهده داشته احترام به مخاطب را رمز ماندگاری نمایشگاه می داند.

اما نکته جالب اینکه محمود آموزگار رییس اتخادیه ناشران و کتابفروشان تهران گفته است صنعت نشر نیازمند یک تشکل واحد است.

صباح زنگنه رییس چهار دوره اول نمایشگاه از تصبیت جایگاه نمایشگاه سخن می گوید.

در ادامه رجبعلی سالاریان، مدیر کمیته روابط عمومی دوره سی ام نمایشگاه کتاب را راهبردی ملی برای گسترش فرهنگ مطالعه می داند.

در بخش هایی از کتاب که با تصاویر مزین شده، گفتگو با ناشران، نویسندگان و منتقدان در دوره های مختلف آمده است، از نکات جالب این ویژه نامه می توان به ستوتی که تحت عنوان در یک نگاه به هر دوره از نمایشگاه نظری داشته اشاره کرد؛ در یک نگاه شامل محل برگزاری هر دوره، تاریخ برگزاری، تعداد ناشران داخلی و خارجی و برگزیده های هر سال است.

ارسال نظر: