بیش از ۳۰ هزار عنوان کتاب کودک‌و نوجوان در نمایشگاه کتاب تهران عرضه می‌شود

کدخبر: 997332

در این دوره از نمایشگاه کتاب در بخش سالن‌های کودک و نوجوان ۳۱۶ غرفه برپا شده است که ۳۰۰ باب آن به ناشران تعلق دارد

به گزارش «نسیم»، مسئول سالن ناشران بخش کودک و نوجوان از برپایی 300 غرفه در بخش کودک و نوجوان خبر داد و گفت: در بیست و هشتمین دوره نمایشگاه بین المللی کتاب تهران بیش از 30 هزار عنوان کتاب ویژه کودک و نوجوان عرضه خواهد شد.

برزو سریزدی گفت: در این دوره از نمایشگاه کتاب در بخش سالن‌های کودک و نوجوان 316 غرفه برپا کرده‌ایم که 300 باب آن به ناشران تعلق دارد و 16 غرفه دیگر آن در اختیار مدیریت، حراست، امداد و اطلاع رسانی نمایشگاه است.

وی ادامه داد: در بیست و هشتمین دوره نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران آثار 300 ناشر مستقل و 44 ناشر غیر مستقل که آثارشان را نمایندگانشان عرضه می‌کنند، ارایه خواهد شد. امسال در بخش کودک و نوجوان بیش از 30 هزار عنوان کتاب عرضه می شود. در اقع 30 هزار عنوان کتاب به 4 ساله گذشته اختصاص دارد.

مسئول سالن ناشران بخش کودک و نوجوان نقطه قوت نمایشگاه امسال را جانمایی سالن و غرفه‌های این بخش دانست و اظهار کرد: خوشبختانه جانمایی سالن‌ها به خوبی انجام شده است و غرفه‌بندی سالن‌ها نیز به پایان رسیده است و حتی یکی از ناشران کودک و نوجوان که غرفه پیش ساز دارد، در حال آماده کردن غرفه خود است.

سرشار: برنامه‌های کتاب محور جایگزین برنامه‌های تفریحی در نمایشگاه شوند

محمد سرشار، مدیر حوزه هنری کودک و نوجوان گفت: امیدوارم در نمایشگاه امسال به جای برنامه‌های تفریحی شاهد برنامه‌های کتابی باشیم زیرا فضای نمایشگاه باید کتابی باشد.

وی در توضیح نمایشگاه کتاب تهران اظهار کرد: نمایشگاه کتاب تهران بزرگ‌ترین محل عرضه کتاب در کشور است و به دلیل وسعت محل برگزاری بدون شک بزرگ‌ترین رویداد فرهنگی کشور محسوب می‌شود. خوشبختانه بعد پیروزی انفلاب اسلامی توجه ویژه‌ای به حوزه کتاب شد و شاهد یک رشد کمی و کیفی در آن بودیم که این رشد را می‌توان در نمایشگاه کتاب تهران به راحتی مشاهده کرد.

این نویسنده ادامه داد: نمایشگاه کتاب تهران در دو سال گذشته بسیار پیشرفت کرده است چراکه تغییر مکان نمایشگاه تجربه بسیار دشواری بود که مسئولان توانستند از این گلوگاه دشوار به خوبی عبور کنند، در نتیجه قدرت اجرایی نمایشگاه در سال‌های گذشته افزایش یافته است.

مدیر حوزه هنری کودک و نوجوان با اشاره به برخی ایرادات نمایشگاه گفت: متاسفانه سال به سال شاهد افزایش حضور نهادهای غیر مرتبط در نمایشگاه کتاب هستیم که یکی از مشکلات بزرگ نمایشگاه کتاب تهران است زیرا با انجام این اقدام از فضاهای مفید نمایشگاه کاسته می‌شود و وجه کتاب را در نمایشگاه کم‌رنگ می‌کند. برای مثال بخش ناشران بین‌الملل که یکی از مهم‌ترین بخش‌های نمایشگاه است با فاصله از شبستان و سایر بخش‌ها قرار گرفته است و این درحالی است که دو سازمان غیرمرتبط دو سالن بزرگ را در اختیار گرفته‌اند.

وی ادامه داد: همه ساله چندین ماه قبل از شروع نمایشگاه شاهد فعالیت مسئولان اجرایی نمایشگاه هستیم اما متاسفانه به دلیل نبود زیرساخت‌های مناسب در مصلی، تلاش مسئولان به درستی نشان داده نمی‌شود.

نویسنده کتاب «حقوق مطبوعات» در پایان اظهار کرد: بدون شک نمایشگاه کتاب تهران در پیشبرد اهداف فرهنگی کشور تاثیرگذار بوده است اما باید حواسمان باشد تا وارد حاشیه نشویم زیرا اتفاقاتی مانند وجودغرفه فروش اسباب بازی در مصلی از اعتبار نمایشگاه می‌کاهد. همچنین امیدوارم در نمایشگاه امسال به جای برنامه‌های تفریحی شاهد برنامه‌های کتابی باشیم زیرا فضای نمایشگاه باید کتابی باشد.

بیست و هشتمین نمایشگاه بین المللی کتاب تهران با شعار «خواندن، گفت‌و‌گو با جهان» از تاریخ 16 تا 26 اردیبهشت ماه در مصلای امام خمینی(ره) برگزار می‌شود.

ارسال نظر: