مدیر جهاد کشاورزی شهرستان کرمانشاه: کشت زعفران در شهرستان سه برابر شده است
قاسمی افزود: هماکنون سطح زیرکشت زعفران در شهرستان به ۲۳ هکتار رسیده است/ زمان کشت پیاز زعفران در کرمانشاه اواخر شهریور و مهرماه و زمان برداشت آن آبانماه است
به گزارش «نسیم» به نقل از روابط عمومی جهاد کشاورزی استان کرمانشاه، شهریار قاسمی با اشاره به عملکرد 4.5 کیلویی زعفران در هر هکتار عنوان کرد: پیاز زعفران یک سال پس از کشت گلدهی را آغاز و هفت تا 10 سال بارده است. پیاز آن نیز از خراسان رضوی خریداری میشود. در سال اول تامین پیاز، کاشت و داشت این محصول برای باغداران 15 تا 20 میلیون تومان در هر هکتار هزینه دارد، اما زعفرانکاران هفت تا 10 سال بعد با صرف سالانه فقط دو میلیون تومان برای تامین کود و آبیاری، میتوانند با برداشت حدود 4.5 کیلو زعفران در هر هکتار سالانه درآمدی به ارزش 28 میلیون تومان داشته باشند.
وی تهیه پنج تن پیاز زعفران و تحویل به متقاضیان کشت در شهرستان کرمانشاه به صورت رایگان را از جمله حمایتهای جهاد کشاورزی استان از زعفرانکاران برشمرد و از اعطای 100میلیون ریال تسهیلات به ازای هر هکتار با بهره بانکی چهار درصد به زعفرانکاران خبر داد.