داغ‌ترین پرونده‌ها:
آرشیو اخبار نانوایی
کدام مناطق تهران بالاترین مبتلایان به کرونا را دارد؟
۱۰ مرداد ۱۳۹۹ - ۱۱:۳۹

رئیس ستاد مقابله با کرونا در کلانشهر تهران با بیان اینکه استان و شهر تهران در روزهای اخیر در شرایط قرمز قرار گرفته است، گفت: بالاترین میزان ابتلا در مناطق شرقی و جنوب شرقی گزارش شده است.

زالی: نانوایی‌ها بیشترین شاکی روزهای کرونایی را دارند
۲۹ تیر ۱۳۹۹ - ۰۸:۵۷

فرمانده ستاد مقابله با کرونا در کلانشهر تهران، بیشترین شکایات از ارائه دهندگان خدمات را مربوط به صنف نانوایان، اغذیه فروشی‌ها و پاساژها دانست.

تعطیلی نوروزگاه‌ها در تهران
۲۶ اسفند ۱۳۹۸ - ۱۴:۴۲

معاون امور اجتماعی و فرهنگی شهرداری تهران از آموزش ۴۲۰۰ نانوایی برای پیشگیری از ویروس کرونا خبر داد.

تکذیب بسته شدن پمپ‌های بنزین، نانوایی‌ها و فروشگاه‌ها
۲۳ اسفند ۱۳۹۸ - ۱۳:۱۹

معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری تهران بسته شدن پمپ های بنزین، نانوایی‌ها و فروشگاه‌ها را در استان تهران تکذیب کرد.

چند توصیه برای مصرف نان در این روزهای کرونایی
۲۲ اسفند ۱۳۹۸ - ۱۰:۵۱

نان یکی از اقلام اصلی غذایی و روزانه مردم به شمار می رود اما برخی نمی‌دانند در چه شرایطی نان آلوده به کرونا است و چگونه باید آن را مصرف کنند تا به این ویروس مبتلا نشوند.

نانواها نباید به پول و دستگاه پز دست بزنند
۲۲ اسفند ۱۳۹۸ - ۰۷:۰۰

طبق گفته پزشکان متخصص، پخت نان در دمای بالا عاری از ویروس کروناست. مردم در هنگام گرفتن نان از نانوایی تا منزل باید رعایت بیشتری کنند. همچنین شاطر و همکاران او که با نان درتماس هستند تحت هیچ شرایطی نباید با پول و دستگاه پز در ارتباط باشند.

نان گران نخواهد شد
۲۰ اسفند ۱۳۹۸ - ۱۶:۳۹

رئیس اتحادیه نانوایان سنتی با اعلام اینکه نان تا اوایل سال آینده گران نخواهد شد، از قیمت انواع نان ساده و کنجدی خبر داد.

آیا کرونا از طریق نان‌ به انسان انتقال می‌یابد؟
۸ اسفند ۱۳۹۸ - ۰۹:۴۲

مدیر غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی خراسان شمالی گفت: بر خلاف تصور عمومی مردم انتقال ویروس کرونا از طریق مصرف نان امکان‌پذیر نیست.

تهرانی‌ها نان را گران‌تر می‌خورند
۹ آذر ۱۳۹۸ - ۱۷:۳۰

نان کالایی است که تهرانی‌ها آن را گران‌تر از مناطق دیگر تهیه و مصرف می‌کنند.

اولویت با نان ساده است
۱۳ آبان ۱۳۹۸ - ۱۸:۳۰

معاون سازمان حمایت مصرف‌کنندگان و تولیدکنندگان تصریح کرد: براساس ابلاغیه صورت گرفته، اولویت پخت و عرضه با نان ساده بوده و پخت نان با افزودنی‌ها و یا وزن متفاوت، فقط با تقاضای مشتری انجام خواهد شد.