در واکنش به نامه موسوی خوئینی‌ها؛

فرهنگی: به جای نعل وارونه زدن توضیح دهید

کدخبر: 2356853

سخنگوی هیئت رئیسه مجلس در واکنش به نامه اخیر موسوی خوئینی ها به رهبر انقلاب، گفت: به جای نعل وارونه زدن، باید توضیح دهید که این چه مدیریتی است که داشتید و دارید.

محمد حسین فرهنگی نماینده مردم تبریز، آذرشهر و اسکو در جلسه علنی امروز (یکشنبه) مجلس شورای اسلامی، در نطق میان دستور خود، گفت: جامعه ما این روزها انتظار تحولات گسترده ای را دارد، امیدوارم مجلس بتواند آغازگر این تحولات باشد و به جای تمرکز بر مسائل حاشیه ای چاره ای برای بازار ارز، قیمت طلا، هدایت نقدینگی، کاهش سطح عمومی قیمت ها و سایر مولفه های موثر در اقتصاد بیاندیشد.

وی افزود: اینکه شعار تحول خواهی بدهیم و به جای تمرکز بر مسائل اساسی مردم، در درون مجلس به حذف شایستگان و نظایر آن متمرکز شویم مناسب نیست، بهتر است برای موضوعاتی مانند مسکن، اصلاح شرایط بازار، تحول در حوزه های مختلف دیگر مانند حوزه دانش و فناوری، هنر و فرهنگ، کشاورزی، معدن و صنایع معدنی و نظایر آنها بهترین راه حل ها را بیابیم.

سخنگوی هیئت رئیسه مجلس اظهار داشت: امروز ما باید برای جایگزینی برخی از مولفه های موثر در اقتصاد گام های موثر را برداریم و کاری نکنیم امید عموم مردم به سرخوردگی منتهی شود.

فرهنگی همچنین ضمن انتقاد از عملکرد دولت، اظهار داشت: ایجاد شوک های پیاپی در مسائل داخلی، کار را به جای رسانده که قوانین تبدیل به قوانین سفید و خنثی شده اند، حتی مسئولان خود هم به مردم می پیوندند، در جلسات تصمیم گیری برای شبکه های مجازی تصمیم می گیرند و خودشان پیام هایشان را به جای مجاری رسمی در همان شبکه ها رد و بدل می کنند، مردم این را می بینند و آنها آنچه را در محاورات روزمره به کار می برند عملا به قانون تبدیل می کنند، در نتیجه آنچه ما در مجلس می نویسیم و ابلاغ می کنیم درعدم اجرا شاهد تحمیل هزینه های بیشتری به جامعه هستیم.

وی افزود: در روش شناسی قومی در چارچوب اصول جامعه شناسی و حتی اقتصاد مسئله را به این صورت بیان می کنند که برای از بین بردن اخلاقیات جامعه نیاز به جنگ نظامی یا حتی تحریم نیست، کافی است جامعه ای را تورم طولانی مدت درگیر کنیم، این نظریه برجسته ترین اقتصاددانان جهان هم هست.

نماینده مردم تبریز، آذرشهر و اسکو در مجلس تصریح کرد دولت مسئولیت پذیر نباید به گونه ای عمل کند که جایگاه لگالیته را در نظام مردم سالاری فرو بکاهد و به جای یک نظام قانونمند، جامعه را به نظام عوامگرایانه تبدیل کند و به جای بحث های اصلی به حاشیه ها بپردازد.

فرهنگی تاکید کرد: بنا به گفته بانک مرکزی ۳۵ میلیارد دلار در خانه ها است چرا دولت محترم آنها را با مشوق هایی به بازار نمی کشاند این ها ضرورت های جامعه ما است، این ها علاج افت سرمایه اجتماعی دولت است.

وی اضافه کرد: چرا برای تامین کالاهای اساسی مردم فکر صحیحی را عملیاتی نمی کند؟ دادن سرمایه های ملی به مردم هیچ از دولت کم نمی کند، بیش از ۶۰ میلیارد دلار مطالبات ما از کشورهای مختلف دنیا است به جای خوراندن به دلالان چرا در قالب تامین کالاهای مورد نیاز هم برای تامین کالاهای اساسی و تامین جهیزیه خانواده هایی که به خاطر عدم امکان تامین آن، تشکیل خانواده ها به تاخیر می افتد و کلیه اقداماتی که می تواند از آلام و گرفتاری جامعه بکاهد به کار گرفته نمی شود.

سخنگوی هیئت رئیسه مجلس گفت: درست است این اقدامات زحمت دارد، اما دولت برای چیست؟ و به چه دردی می خورد که نخواهد کوچکترین زحمتی را متحمل شود و متناسب با نیاز جامعه اقدام نکند.

فرهنگی تاکید کرد: نقدینگی در اختیار جامعه را به سمت تولید مسکن هدایت کند نه به صورت کاذب دلالی باعث افزایش قیمت مسکن شود.

وی اظهار داشت: سخنان فریبنده ای مانند مالیات بر عایدی سرمایه در بخش مسکن نه تنها کمکی به حل مشکل مسکن نمی کند بلکه مشکلی هم بر مشکلات آن می افزاید و باعث افزایش بیشتر قیمت مسکن می شود، موضوعاتی مانند شفاف سازی مهم است اما مسائل مهمتری داریم، از همگان خواهش می کنم به آنها بپردازید.

سخنگوی هیئت رئیس مجلس گفت: دیروز روز شهرداری و دهیاری بود، تدبیری بیاندیشید، تدبیری که این دو نهاد مردمی را به طور اساسی دارای اختیار کند، قانونمند ساز، توانمند ساز و پاسخگو کند، ما مسئولیت نداریم که مطابق مذاق جامعه صحبت کنیم بلکه باید آنچه مصالح ملی اقتضا می کند مبنای سخن و تلاش ما باشد.

فرهنگی بیان داشت: درباره خصوصی سازی، معماهای غیر قابل اجرا و لاینحل مطرح نکنیم که از یکسو افراد فاقد اهلیت، دلال، سودجو و فاسد را پای معاملات بکشانیم و از سوی دیگر به گونه ای قیمت گذاری ها را طرح کنیم که هیچ خریدار واقعی تمایل و جرأت نزدیک شدن به بنگاه های اقتصادی مفید و موثر کشور را نداشته باشد.

وی ادامه داد: معتقدم توانایی و اهلیت اداره با توجه به سوابق و عملکرد بهترین، مهمترین و عالی ترین معیار برای واگذاری ها است، بروید کشورهای مختلف دنیا را بررسی کنید و ببینید که چه در زمینه واگذاری دولتی چه در زمینه تامین زمین، تسهیلات و اقلام مشابه برای فعالیت های تولیدی چه تشویق های وسوسه انگیزی را پیش روی فعالان اقتصادی قرار داده اند و آنان را به وادی تولید کشانده اند.

سخنگوی هیئت رئیسه مجلس در ادامه در واکنش به نامه اخیر موسوی خوئینی ها به رهبر معظم انقلاب، تصریح کرد: او که سوابقی در انقلاب اسلامی، مانند رهبری اشغال لانه جاسوسی درکشور و آغاز نظارت استصوابی در انتخابات را در کارنامه خود دارد، نمی دانم چرا عنوان نامه خود را اشتباه نوشته و هر آنچه را که در اختیار دولت مورد حمایت خویش است به رهبر انقلاب خطاب کرده اند.

فرهنگی تصریح کرد: هر آنچه در اختیار رهبری است از جمله حوزه های دفاعی، به اعتراف دولت و دشمن با کمترین امکانات به بهترین و عالی ترین شکل اداره می شود در عمر بیش از چهل ساله انقلاب اسلامی جز دوره اول مدیریت احمدی نژاد و مدت زمان کوتاهی که در اختیار مرحوم شهید رجایی بود، قوه مجریه در اختیار جریان اطلاح طلب بوده است. به جای نعل وارونه زدن، باید توضیح دهید که این چه مدیریتی است که داشتید و دارید.

وی تاکید کرد: راه علاج کشور اصلاح قوه مجریه و ورود اراده ای انقلابی، با نشاط و پای کار به عرصه اجرا است، نه فرافکنی و متوجه ساختن همه مشکلات و مسائلی مانند آثار مداخلات جنایت کارانه دشمن خارجی و بی انگیزگی و پای کار نبودن دوستان خودتان، به جایگاه ارزشمند رهبری، این فرافکنی نیست پس چیست؟

«خبرگزاری مهر»

ارسال نظر: