این بار افطاری گیلانی بپزید

۵ ترفند سرآشپز برای تهیه شامی گیلانی افطار

کدخبر: 2352745
خبرنگار:

شامی گیلانی یا شامی رشتی که بعضی‌ها به آن شامی پوک هم می‌گویند گزینه بسیار خوشمزه‌ای برای افطارهای ماه رمضان است. در ادامه طرز تهیه شامی گیلانی یا شامی رشتی را بخوانید.

یکی از گزینه‌های خوشمزه برای افطار شامی گیلانی یا شامی پوک است. این شامی بسیار لذیذ و مجلسی است، می‌توانید شامی گیلانی را در دوران پسا کرونا برای مهمانان خود هم درست کنید. فعلا دست به کار شوید و طرز تهیه شامی گیلانی یا شامی پوک را بخوانید و برای خانواده خود درست کنید. پریناز اصغرنیا با آدرس صفحه parinaz.asgharniya به شما آموزش می‌دهد که چطور شامی گیلانی یا شامی پوک در خانه بپزید. یادتان باشد که مواد لازم ذکر شده در این دستور پخت به میزان یک ماه است. شما می‌توانید این مواد را بعد از پختن و کوبیدن، در فریزر قرار دهید و هر بار به اندازه یک وعده از آن بردارید و شامی گیلانی درست کنید.

مواد لازم برای تهیه شامی گیلانی

۱ کیلو لپه

۱ کیلو گوشت بدون چربی که می‌تواند ران گوسفندی یا گوشت گوساله باشد

۱ کیلو پیاز

۱ لیوان نخود و لوبیای سفید مخلوط

۱ قاشق غذاخوری فلفل

۲ قاشق غذاخوری زردچوبه

۲ عدد سیب‌زمینی متوسط

۱ عدد تخم‌مرغ

آب به مقدار لازم

تصویر از صفحه f.k58kam

طرز تهیه شامی گیلانی یا شامی پوکه

سیب‌زمینی، پیاز، حبوبات، آب و زردچوبه را روی گاز قرار بدهید تا خوب بپزد. گوشت را جدا بپزید. بعد از اینکه موادتان خوب پخت آن‌ها را در آبکش بریزید و سپس با گوشت کوب خوب بکوبید. گوشت را ریش‌ریش کنید و سپس با کمی زردچوبه، زعفران، بکینگ پودر و فلفل به موادتان اضافه کنید. در آخر تخم‌مرغ را اضافه کنید و با دست مواد شامی گیلانی را ورز بدهید تا حالت چسبندگی پیدا کند. حالا آن را به اندازه یک قاشق در کف دست خود بریزید و صورت شامی درست کنید. در شیوه سنتی وسط شامی گیلانی را با انگشت سوراخ می‌کنند. شامی شما آماده است. گیلانی‌ها این شامی را در کنار پنیر، سبزی خوردن و چای شیرین میل می‌کنند.

ترفندهای سرآشپز برای پختن شامی گیلانی ویژه

- بکینگ پودر برای پف کردن شامی است. حبوبات را از شب قبل خیس کنید و چند بار آبشان را عوض کنید.

- نمک را در هنگام پخت حبوبات اضافه نکنید، یادتان باشد که قبل از سرخ کردن به موادتان نمک بزنید.

- قبل از سرخ کردن شامی گیلانی به آن یک عدد تخم‌مرغ بزنید و اگر شامی گیلانی سفت بود، تخم‌مرغ دوم را هم اضافه کنید.

- اگر مواد شامی شما وا رفت کمی به آن آرد نخودچی اضافه کنید.

- گوشت شامی گیلانی حتما باید ریش‌ریش شده باشد تا شامی ترد شود.

ارسال نظر: