اکبریان در گفت‌وگو با باشگاه خبرنگاران جوان:

تولید برنج به ۲ میلیون و ۳۵۰ هزارتن می‌رسد/ نرخ واقعی هر کیلو برنج طارم ۱۴ هزار و ۵۰۰ تومان

کدخبر: 2285571

نایب رئیس انجمن برنج گفت: امسال پیش‌بینی می‌شود که میزان تولید برنج با احتساب کشت رتون و دوباره نشا به ۲ میلیون و ۲۰۰ تا ۲ میلیون و ۳۵۰ هزارتن برسد.

علی اکبریان نایب رئیس انجمن برنج در گفت وگو با خبرنگار صنعت،تجارت و کشاورزی گروه اقتصادی باشگاه خبرنگاران جوان ، درباره آخرین وضعیت تولید برنج اظهار کرد: امسال پیش بینی می شود که میزان تولید برنج با احتساب کشت رتون و دوباره نشا به 2 میلیون و 200 تا 2 میلیون و 350 هزارتن برسد.

وی افزود: بنابر اعلام سازمان جهاد کشاورزی استان ها، در سال جاری منطقه ساری اقدام به کشت دوباره نشا و رتون نکرد و در مقابل منطقه بابل و محمود آباد کشت زیادی در این منطقه انجام دادند.

اکبریان سرانه مصرف برنج به ازای هر نفر را 36 کیلو اعلام کرد و گفت: براین اساس سالانه 3 میلیون تن برنج در داخل مورد استفاده قرار می گیرد که با احتساب تولید داخل باید 750 تا 800 تن برنج وارد کشور شود.

بیشتر بخوانید:خرید توافقی با نرخ منصفانه تنها راهکار کنترل بازار برنج

به گفته این مقام مسئول در سال جاری میزان واردات برنج با احتساب ذخیره استراتژیک نباید به بیش از یک میلیون تن برسد چرا که این امر ضربه مهلکی به تولید داخل وارد می کند.

وی ادامه داد: با توجه به آزاد شدن صادرات نفت به هند، نگرانی هایی وجود دارد که مقامات هند تنها در قبال ارزش صادرات برنج به ایران بدهند.

نایب رئیس انجمن برنج قیمت هر کیلو برنج طارم بوجار در منطقه شمال را 13 تا 13 هزار و 500، برنج پرمحصول 10 تا 10 هزار و 500 و ندا و شیرودی 11 هزار تومان اعلام کرد و گفت: این درحالی است که هم اکنون با نرخ های بالایی در بازار تهران عرضه می شود که نظارت براین امر مربوط به انجمن نیست بلکه دستگاه های مسئول باید نظارت کافی بر این موضوع داشته باشند.

اکبریان در پایان نرخ واقعی هر کیلو برنج طارم در بازار تهران را با احتساب سود متعارف و هزینه های حمل و نقل 14 هزار و 500 تومان اعلام کرد.

منبع: باشگاه خبرنگاران جوان

مسئولیت صحت اخبار ارائه شده به عهده منبع خبر بوده و این رسانه صرفاً رسالت اطلاع‌رسانی خود را در این رابطه انجام می‌دهد.

ارسال نظر: