قاضی زاده در همایش «تضمین نمی دهیم»:

پیوستن به FATF مشکلات مالی ما را حل نمی‌کند

کدخبر: 2275313

عضو کمیسیون فرهنگی مجلس شورای اسلامی گفت: پیوستن ما به FATF مشکلات مالی ما را حل نخواهد کرد ، بلکه اطلاعات مالی را در اختیار غرب قرار می دهد.

به گزارش حوزه مجلس گروه سیاسی باشگاه خبرنگاران جوان ، سید احسان قاضی زاده هاشمی عضو کمیسیون فرهنگی مجلس شامگاه امروز سه شنبه ۲۴ مهرماه در همایش بررسی ابعاد اقتصادی لوایح مربوط به FATF با عنوان «تضمین نمی دهیم» که به همت جنبش مردمی حفاظت از منافع ملت در تالار اندیشه حوزه هنری سازمان تبلیغات اسلامی برگزار شد، اظهار کرد: ما با پیوستن به ان پی تی یک اتوبان چهار بانده برای بازرسان اژانس بین المللی انرژی اتمی باز کردیم . ما باید موقع پیوستن به این نکته توجه می کردیم که چرا برخی کشوررهای هسته ای عضو ان پی تی نیستند .

وی ادامه داد: ما خودمان زمینه حضور بازرسان را ایجاد کردیم ، امروز FATF هم یک اتوبان چهار بانده دیگر علیه ما برای بازرسی ها، کنترل ها ، نظارت سخت گیرانه و سیاست های چندگانه. باز می کند.

عضو کمیسیون فرهنگی مجلس بیان داشت: پیوستن ما به FATF مشکلات مالی ما را حل نخواهد کرد ، بلکه اطلاعات مالی را در اختیار غرب قرار می دهد. پاکستان به cft پیوست ، اما آیا از لیست سیاه خارج شد ؟ چرا کشورهایی که بهشت پولشویی هستند هیچوقت در لیست سیاه FATF قرار نمی گیرند؟

قاضی زاده هاشمی خاطر نشان کرد: منافع اروپایی ها هیچگاه خارج از منافع امریکا نخواهد بود. امریکا در آلمان و ایتالیا پایگاه های نظامی دارد ، مگر اجازه می دهد که اروپایی ها سیاست فرامنطقه ای مستقل داشته باشند ؟

وی تصریح کرد: دوستان موافقFATF در مجلس گفتند که چینی ها و روس ها به ما گفته اند که ما به عنوان دو کشور دوست به شما توصیه می کنیم که سریعتر به cft بپیوندید . در حالی که ما یک کشور مستقل هستیم و در عرصه جهانی هم هیچ کشوری ، دوست دائمی کشور دیگری نیست.

عضو کمیسیون فرهنگی مجلس اظهار کرد: چطور همین چین و روسیه حاضر نبودند ما را وارد پیمان شانگهای کنند ؟ برای پیمانی که منافع گمرکی دارد ، باید در صف انتظار بمانیم اما برای یک پیمان که ماهیت کنترلی دارد باید به سرعت بپیوندیم ؟

منبع: باشگاه خبرنگاران جوان

مسئولیت صحت اخبار ارائه شده به عهده منبع خبر بوده و این رسانه صرفاً رسالت اطلاع‌رسانی خود را در این رابطه انجام می‌دهد.

ارسال نظر: