سمی که مهمان همیشگی سفره‌های شماست + اینفوگرافی

کدخبر: 2237315

مصرف زیاد این ماده غذایی سفید رنگ در تمامی وعده‌های روزانه بروز بیماری‌های غیرواگیر عامل مرگ و میر را افزایش می‌دهد.

به گزارش خبرنگار حوزه کلینیک گروه علمی پزشکی باشگاه خبرنگاران ؛ امروزه مصرف نمک نقش بسزایی در طعم غذاها دارد اما مصرف زیاد آن خطرناک بوده و عواقب ناخوشایندی خواهد داشت.

این سم سفید اگر به درستی و بیش از حد استفاده شود؛ باعث فشار خون شده و خطر حملات قلبی و سکته مغزی را در پی دارد.

نمک ترکیبی از ۴۰ درصد سدیم و ۶۰ درصد کلرید سدیم است و با مصرف نمک مقدار زیادی سدیم وارد بدن افراد می شود.

براساس تحقیقات علمی انجام شده مصرف روزانه ۵۰۰ میلی گرم سدیم برای ایجاد تعادل مایعات بدن و تثبیت محیط داخلی آن لازم است اما متأسفانه بسیاری از ما حدود بیش از ۶ برابر این مقدار، یعنی روزانه تقریبا ۳۲۰۰ میلی گرم سدیم مصرف می کنیم و این مقدار بیش از 2 برابر حداکثر (۱۵۰۰میلی گرم در روز) مصرف می شود.

در این اینفوگرافی شما را با اثرات این سم سفید آشنا می کنیم.

حقیقتی که درباره مضرات نمک نمی دانید+اینفوگرافی

منبع: باشگاه خبرنگاران جوان

مسئولیت صحت اخبار ارائه شده به عهده منبع خبر بوده و این رسانه صرفاً رسالت اطلاع‌رسانی خود را در این رابطه انجام می‌دهد.

ارسال نظر: