از سوی بانک مرکزی اعلام شد؛

جزئیات تغییر قیمت اقلام اساسی/ مرغ ۷.۵ درصد افزایش و تخم‌مرغ ۳ درصد کاهش یافت+ جدول

کدخبر: 2225868

بهای گروه لبنیات در هفته منتهی به ۲۵ خرداد ۰.۴ درصد، گوشت مرغ ۷.۵ درصد افزایش و بهای تخم‌مرغ ۳ درصد کاهش یافت.

به گزارش گروه اقتصادی باشگاه خبرنگاران جوان، تغییرات قیمت 11 گروه کالایی در هفته منتهی به 25 خرداد ماه 97 ماه را منتشر شد.

در هفته مورد گزارش در گروه لبنیات بهای پنیر غیرپاستوریزه معادل 1.2 درصد و کره پاستوریزه 2.6 درصد نسبت به هفته قبل افزایش یافت و قیمت سایر اقلام این گروه بدون تغییر بود. بهای تخم مرغ معادل 3 درصد کاهش داشت و شانه ای 126 هزار تا 180 هزار ریال فروش می رفت.

برنج و حبوب

در این هفته در گروه برنج، قیمت برنج داخله درجه یک و درجه دو به ترتیب معادل 1.3 درصد و یک درصد کاهش یافت. در گروه حبوب بهای عدس معادل 0.3 درصد کاهش داست، ولی قیمت سایر اقلام بین 0.3 درصد تا 3.8 درصد افزایش داشت.

میوه ها و سبزی های تازه

در هفته مورد بررسی، در میادین زیر نظر شهرداری سیب زرد و پرتقال درجه یک عرضه نمی شد. سایر اقلام میوه و سبزی تازه که تعدادی از آنها از نظر کیفی در مقایسه با سایر میوه فروشی ها متفاوت بودند، به نرخ مصوب سازمان میادین میوه و تره بار عرضه می شد.

میوه فروشی های سطح شهر اقلام میوه و سبزی تازه را عرضه می کردند که در گروه میوه های تازه بهای گیلاس معادل 19.5 درصد، هلو 7.6 درصد، انگور 19.6 درصد و هندوانه 9 درصد کاهش ولی قیمت سایر اقلام بین 1.4 درصد تا 29.3 درصد افزایش یافت. در گروه سبزی های تازه بهای خیار معادل 1.4 درصد و گوجه فرنگی 0.4 درصد افزایش ولی قیمت سایر اقلام بین 0.4 درصد تا 4.1 درصد کاهش داشت.

گوشت قرمز و گوشت مرغ

در هفته مورد گزارش بهای گوشت گوسفند ثابت بود. قیمت گوشت تازه گاو و گوساله معادل 1.1 درصد کاهش ولی بهای گوشت مرغ 7.5 درصد افزایش یافت.

قند، شکر، چای و روغن نباتی

در این هفته قیمت چای خارجی معادل 0.5 درصد کاهش ولی بهای قند 2.3 درصد، شکر 0.4 درصد، روغن نباتی جامد 4 درصد و روغن نباتی مایع 3.6 درصد افزایش داشت.

منبع: باشگاه خبرنگاران جوان

مسئولیت صحت اخبار ارائه شده به عهده منبع خبر بوده و این رسانه صرفاً رسالت اطلاع‌رسانی خود را در این رابطه انجام می‌دهد.

ارسال نظر: