مديرعامل توانير:

تابستان امسال با افزایش مصرف برق و کمبود نقدینگی مواجهیم/ نحوه اختصاص سهم برق از هدفمندی

کدخبر: 2197209

مديرعامل توانير با اشاره به اینکه تابستان امسال با افزايش مصرف برق و كمبود نقدينگي مواجه هستیم،گفت: امسال منابع صنعت برق به حساب سازمان هدفمندي واريز و سپس به صنعت برق تخصيص خواهد يافت.

به گزارش خبرگزاری فارس به نقل از پایگاه اطلاع‌رسانی وزارت نیرو (پاون)،آرش کردی در نشست وزیر نیرو با مدیرعامل شرکت‌های توزیع نیروی برق کشورگفت: در سال جاری و به ویژه در فصل پیک، افزایش مصرف برق و کمبود نقدینگی از مهم‌ترین چالش های پیش روی شرکت های توزیع نیروی برق کشور به شمار می‌رود.

*بر اساس قانون بودجه امسال، منابع صنعت برق ابتدا به حساب سازمان هدفمندی واریز می شود

وی با اشاره به روش تعریف شده در بودجه سال جاری برای تخصیص منابع صنعت برق اظهارداشت: بر اساس قانون بودجه امسال، منابع صنعت برق ابتدا به حساب سازمان هدفمندی واریز و سپس به صنعت برق تخصیص خواهد یافت. کردی تاکید کرد: شرکت توانیر تمام تلاش خود را برای روان سازی جریان نقدینگی به کارخواهد بست تا در خدمت رسانی به مردم خللی وارد نشود. مدیرعامل شرکت توانیر همچنین به لزوم مدیریت مصرف برق و توجه جدی تر به اعمال راهکارهای کاهش مصرف نیز پرداخت و گفت: امسال با توجه به کمبود بارش ها، ظرفیت کمتری از نیروگاه‌های برق آبی را در اختیار خواهیم داشت که این موضوع وظایف شرکت های توزیع را در توجه به مدیریت مصرف بیش ازگذشته سنگین تر می کند. وی همچنین از ضرورت نصب کنتورهای هوشمند بر روی مولدهای خود تامین و DG ها سخن گفت و یادآور شد: برای آگاهی از میزان نقشی که مولدهای خود تامین و DG ها در تامین برق ساعت های پیک دارند، باید برای اندازه‌پذیر کردن و مانیتور این سیستم‌ها، درهمین فرصت باقی مانده اقدام شود. مدیرعامل شرکت توانیر در عین حال با اشاره به رشد 3.3 درصدی مشترکان در سال 96، خاطرنشان کرد: این درحالی است که در سال گذشته با وجود رشد 3.3 درصدی مشترکان، افزایش 7.7 درصدی مصرف برق را شاهد بودیم که این موضوع حکایت از روند فزاینده مصرف در کشور دارد که باید با دقت در این خصوص بررسی شود. کردی تاکید کرد: اگر اعداد و ارقامی که برای مدیریت مصرف در نظر گرفته شده است، محقق نشود، شرایط سخت ترخواهد شد. مدیرعامل توانیر در عین حال به بحث تجدیدپذیرها هم اشاره کرد و گفت: روند احداث تجدیدپذیرها در استان‌های مختلف باید بر اساس برنامه توسعه ششم پیگیری شود،چرا که ظرفیت خاصی در برنامه برای توسعه تجدیدپذیرها پیش بینی شده است.

منبع: فارس

مسئولیت صحت اخبار ارائه شده به عهده منبع خبر بوده و این رسانه صرفاً رسالت اطلاع‌رسانی خود را در این رابطه انجام می‌دهد.

ارسال نظر: