حسینی مطرح کرد؛

راه‌اندازی جنبش ملی مبارزه با مواد غذایی ناسالم در کشور/ خوردن غذا در رستوران‌ها؛ تنها تفریح مردم ایران

کدخبر: 2122609

دبیر جشنواره غذای سالم از راه‌اندازی جنبش ملی مبارزه با مواد غذایی ناسالم در کشور خبر داد.

به گزارش خبرنگار حوزه بهداشت و درمان گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان ؛ مریم حسینی دبیر جشنواره غذای سالم ، ارگانیک و درمانی در نشست خبری که به مناسبت برگزاری همایش غذای سالم امروز برگزار شد، اظهار کرد: اولین جشنواره غذای سالم در بهمن ماه سال 95 با حضور سازمان های مختلف از جمله اتحادیه سندیکای داروهای تولیدی گیاهی برگزار شد که متأسفانه به دلایل مختلفی از جمله اطلاع رسانی نامناسب خروجی خوبی نداشت.

وی بیان کرد: در جشنواره غذای سالم که با حضور استادان امر تغذیه و ژنتیک برگزار می شود در تلاش هستیم با برگزاری پنل ها و کارگاه های آموزشی مختلف فرهنگ مصرف غذای سالم و ارگانیک را در میان مردم ترویج کنیم و در این راستا نیازمند اطلاع رسانی رسانه های جمعی هستیم.

حسینی عنوان کرد: جنبش ملی مبارزه با غذای ناسالم با حضور مسئولان پدا فند غیرعامل و شورای سیاستگذاری برگزار می شود تا راهکارهای رفع مشکلات تولید غذایی سالم و ارگانیک در کشور با هدف حفظ سلامت افراد بررسی شود.

وی تأکید کرد: انجمن غذای سالم در ابتدای تشکیل دارای 15 نفر عضو اصلی بوده که متأسفانه اکنون تعداد اعضا به پنج نفر کاهش پیدا کرده است.

فست فود و غذای سرد دشمن اصلی سلامتی افراد

حسینی اظهار کرد: متأسفانه مردم کشورمان تنها تفریحشان خوردن غذا در رستوران بوده که با ورود فست فودها و غذاهای غربی سلامتی آنها به خطر افتاده است.

وی با بیان اینکه جوانان علاقه زیادی به مصرف غذاهای آماده و فست فود دارند ، افزود: بسیاری از بیماری های قلبی و عروقی بر اثر مصرف فست فودها و غذاهای ناسالم بوده که متأسفانه میزان افراد مبتلا به کبد چرب در بین مردم کشورمان افزایش پیدا کرده است.

حسینی ادامه داد: بررسی سند چشم انداز توسعه استفاده از گیاهان دارویی و درمان های گیاهی، معرفی بازارها و غرفه های محصولات غذاهای ارگانیک ، بررسی متد های نوین در طبخ صحیح مواد غذایی با حفظ ویتامین ها، مواد معدنی و پروتئین ها، افزودن گیاهان دارویی به رژیم غذایی افراد سالم و بیمار و بررسی متدهای نوین در خصوص زندگی سالم سازگار با محیط زیست از جمله محورهای همایش غذای سالم، درمانی و ارگانیک است.

وی یادآور شد: در حاشیه همایش غذای سالم پنل تخصصی آشنایی با طبع و مزاج مواد غذایی ، مسابقه و کارگاه های آموزشی در زمینه روش های نوین طبخ مواد غذایی با حفظ ارزش های دارویی برگزار می شود.

منبع: باشگاه خبرنگاران جوان

مسئولیت صحت اخبار ارائه شده به عهده منبع خبر بوده و این رسانه صرفاً رسالت اطلاع‌رسانی خود را در این رابطه انجام می‌دهد.

ارسال نظر: