رئیس اتحادیه طاقه فروشان پارچه در گفتگو با «نسیم آنلاین» عنوان کرد:

ورشکستگی پارچه‌فروشان در اثر رکود و افزایش واردات/ افزایش ۵۰ درصدی چک‌های برگشتی در صنف پارچه فروشان/ دولت تعرفه واردات پوشاک را از ۲۰۰ به ۵۵ درصد کاهش داد

کدخبر: 2099980

قدیمی نژاد گفت: در حال حاضر واردات چیزی در حدود ۷۰ درصد بازار پوشاک را به خود اختصاص داده و مسلما با این تصمیم سهم تولید داخل در بازار کمتر می شود.

امیر قدیمی نژاد، رئیس اتحادیه طاقه فروشان پارچه در گفتگو با خبرنگار اقتصادی « نسیم آنلاین » بیان داشت: بازار پارچه در رکود کامل به سر می برد و خرید و فروش کاهش یافته است علاوه بر آن، تصمیم جدیدی که مسئولین در رابطه با پایین آوردن تعرفه گمرکی واردات پوشاک از 200 درصد به 55 درصد گرفته اند شرایط برای بازار پارچه و پوشاک را سخت تر کرده است.

قدیمی نژاد تصریح کرد: ما بارها به ارگان‌های مختلف از جمله وزارت صنعت نامه ارسال کرده و تقاضا کردیم که به طریقی جلوی قاچاق پوشاک را بگیرید اما آن‌ها تعرفه واردات پوشاک را پایین آوردند!

وی افزود: با این اقدام هیچ تولیدکننده ای رقبت به تولید پوشاک نخواهد داشت و ترجیح می دهد که به جای تولید، سرمایه اش را به واردات پوشاک اختصاص دهد، در حال حاضر واردات چیزی در حدود 70 درصد بازار پوشاک را به خود اختصاص داده و مسلما با این تصمیم سهم تولید داخل در بازار کمتر می شود.

وی تصریح کرد: از آن جایی که فعالیت صنف ما نیز تهیه پارچه برای تولیدکنندگان است بنابراین با این تصمیم جدید مسئولان باید فاتحه صنعت پوشاک و نساجی ایران را خواند و این در حالی است که صنعت نساجی در حال حاضر هم به دلیل رکود بازار نابود شده و ورشکسته است.

رئیس اتحادیه بنکداران و طاقه فروشان پارچه اضافه کرد: همین الان به دلیل رکود بازار چیزی در حدود 50 درصد چک‌ها برگشت می خورد. بدون شک با افزایش واردات بیشتر مشکلات این صنف بیشتر هم می شود.

ارسال نظر: