نگاهی به ساخته جنجالی پرویز شیخ طادی ؛

"امپراطور جهنم"؛ دنیا را برای آل‌سعود جهنم خواهد کرد!

کدخبر: 2082937

پرویز شیخ‌طادی که با ساخت "شکارچی شنبه" به موضوع رژیم صهیونیستی پرداخته بود، این بار به سراغ آل‌سعود و شکل‌گیری جریان تکفیری داعش در "امپراطور جهنم" رفته است.

گروه فرهنگی « نسیم آنلاین »؛ پرویز شیخ طادی از جمله کارگردانانی است که تا به امروز آثار خوبی از جمله «سینه سرخ» «پشت پرده مه»، «روایت سه گانه» و ... را کارنامه اش دارد و با ساخت «شکارچی شنبه» توانست به حوزه فیلمسازی درباره استکبار جهانی و رژیم صهیونیستی ورود کند، این کارگردان این بار به سراغ «امپراطور جهنم» با موضوع آل سعود و شکل گیری جریان داعش رفته است.

«امپراطور جهنم» به تهیه کنندگی محمد خزاعی از آن دسته فیلم هایی است که در سکوت خبری کامل ساخته شد و علی رغم انتخاب برای حضور در بخش «چشم‌انداز سینمای ایران» سی و پنجمین جشنواره فیلم فجر، پرویز شیخ طادی و خزاعی در این دوره از جشنواره به خاطر عدم توجه به فیلم و انتخاب آن برای بخش مسابقه و سودای سیمرغ از حضور در جشنواره انصراف دادند و گویی هیئت انتخاب جشنواره فیلم فجر از انتخاب «امپراطور جهنم» در بخش سودای سیمرغ به دلیل موضع افشاگرانه فیلم در خصوص وهابیت، واهمه داشته اند.

شیخ طادی آخرین ساخته خود را در کشورهای فرانسه و گرجستان و ایران فیلمبرداری کرده است و در آن علی نصیریان، علیرام نورایی و فرخ نعمتی به عنوان بازیگران اصلی فیلم به ایفای نقش پرداخته اند.

«امپراتور جهنم» به رویدادهایی که به صورت مخفیانه در خاورمیانه، اروپا و آمریکا در جریان است، پرداخته و در حقیقت فلسفه ایجاد داعش و گروه های تکفیری و روابط سعودی ها با رژیم صهیونیستی را نمایش می دهد؛ فیلمی که قطعا در زمان اکران با واکنش های داخلی و خارجی زیادی روبه رو می شود؛ چرا که در این فیلم نقد عملکرد آل سعود و نقش آن در شکل گیری گروهک های تندرو رادیکال اسلامی مانند داعش را خواهیم دید، نقدی که به مذاق هر کسی خوش نخواهد آمد.

به گفته شیخ طادی یک سال زمان صرف تحقیق و پژوهش فیلم شده و فیلمنامه آن نیز صرف 6 ماه به نگارش در آمده است و به حدود 4 میلیارد تومان نیز بودجه نیاز داشت، البته در همان ابتدای ساخت «امپراطور جهنم» خبرهایی مبنی بر مشارکت سازمان سینمایی در ساخت آن در رسانه ها منعکس شده بود، ولی از آنجایی که این فیلم در سکوت کامل خبری ساخته شده، دقیقا مشخص نیست که سازمان سینمایی تا چه اندازه در این فیلم مشارکت کرده است.

«امپراطور جهنم» اندیشه بیمار یک مفتی را به تصویر کشیده و یکی از نکات مهم فیلم، این است که در این فیلم مخاطب متوجه می شود که کدام نقطه از جهان اسلام دچار بیماری است، با این حال باید دید در زمان اکران «امپراطور جهنم» کدام شرکت پخش کننده مسئولیت اکران داخلی آن را عهده دار خواهد داشت، فیلمی که در صورت اکران می تواند بازتاب های فراوانی را در سطح دنیا به همراه داشته باشد؛ چرا که حداقل در منطقه خاورمیانه فیلمی با این مضمون که به روابط عبری - عربی و نقش آل سعود در شکل گیری داعش پرداخته باشد، ساخته نشده است.

ارسال نظر: